MUM’s Blog: Ontwikkeling

ZES MAANDJES…

BLog ontwikkeling

Lieve MUM’s,

Iets meer dan zes maanden terug werd Jenna geboren. Een lief klein poppetje wat graag op schoot lag om te slapen of om een flesje te drinken. Hier kwam al snel verandering in toen ze ontdekte dat ze kon vasthouden. We hebben toen de rammelaars en knuffeldoekjes tevoorschijn gehaald en Jenna was daar wel tevreden mee. Nog iets later leerde ze dat ze zelf haar fles kon vasthouden en werd eten geven in de box ineens wel erg makkelijk gemaakt.

Sinds ze zich kan omrollen naar buik en rug gaat het allemaal helemaal snel. Ze wil per se zitten en sinds een paar dagen heeft ze door dat ze zich kan optrekken en dan gaan staan. Ook zet ze stapjes als je haar onder haar armen of aan haar handjes vasthoud. En als laatste wist ze vandaag vooruit te komen op de grond in plaats van achteruit. Al met al is de kleine newborn baby die alleen op schoot wilde liggen veranderd in een mini-ontdekkertje die niet stil kan zitten.

Ons baby’tje veranderd langzaam in een mini-dreumesje met een eigen willetje! Wat is het mooi om mee te maken en wat gaat het allemaal snel!
Liefs, Manon
Advertenties

4 gedachtes over “MUM’s Blog: Ontwikkeling

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s