Nieuwe blogjes op MUM’s!

Hittegolf

 nloh

Vorige week was het dubbel zo warm in Nederland als deze week, we gingen van 35 graden naar 10 graden. Wij gingen met dit mooie weer, net als veel anderen, richting het strand. Iets wat voor ons doodnormaal is, is voor Jenna haar eerste keer.
Lekker genieten van de zon, het water en het zand.

Het ging allemaal helemaal prima, Jenna voelde met haar tenen tussen het zand, at wat van het zand (smaakte niet zo lekker als ik haar gezichtje mag geloven) en stond met haar voetjes in het water. Ze werd zelf een beetje bruin ondanks dat ze ingesmeerd onder de parasol zat.Deze keer strand was niet de enige keer dat Jenna tijdens de hittegolf het water in mocht. We doken ook het zwembad nog in en gingen omdat het zo goed beviel nog een keertje richting een ander strandje. Naast deze manier van afkoelen lieten we Jenna extra vaak een badje nemen in de wasbak en kreeg ze extra flesjes water. Wij houden wel van warm weer en hopen er deze zomermaanden nog wat meer van te krijgen!

Eten

blogToen Jenna vier maanden werd zijn we direct gestart met “vast” voedsel geven. Als eerste kreeg ze rijstebloem door haar flesjes heen en daarna zelf gepureerde broccoli en appel. Dit zelf maken sloeg al snel over op de potjes, want vaak zaten er met de blender toch nog teveel stukjes in. Ook kreeg ze al snel een komkommer in haar handjes gedrukt waar ze druk op begon te zuigen.

Inmiddels is ze zes maanden en stopt ze ook broodkorstjes naar binnen en gaat er iedere ochtend een potje fruit naar binnen en iedere avond een potje groente met vlees of vis. Zelf maken en prakken is nog steeds niet zo’n succes dus daar starten we later dan wel weer mee. De komkommer wordt met haar ene tand aan stukken geknaagd en vervolgens voor de helft opgesnoept. Ook wil ze alles eten wat papa en mama eten zo kreeg ze al wat ijs, wat een heerlijkheid als ik haar gezicht mocht geloven en ook koude thee was geen probleem. Ik ben benieuwd wat ze wel niet eet als we weer een paar maanden verder zijn.
link naar orgineel door op de foto te klikken!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s