Babyupdate: 2 maanden!

DSC_0042

Het wordt steeds leuker! Jenna begint nu door te krijgen wat een flesje is en doet als hij in de buurt komt direct haar mond open en grijpt naar je handen of de fles zelf! Ook begint ze steeds meer te lachen wat het natuurlijk allemaal wel heel erg leuk maakt. Ook brabbelt ze steeds meer en kun je al hele conversaties voeren met een goo en lachje als antwoord. Zelf heeft ze haar handen ontdekt en zit ze steeds met haar handjes in elkaar en in haar mond, lekker alles onderkwijlen ;). Ook haar voetjes spartelen druk in het rond. Met dit drukke spartelen als gevolg dat als ze zonder slaapzakje slaap ik haar voor het eerst 90 graden gedraaid in bed vond, heel raar als je het niet verwacht om 3 uur ’s nachts.

Gelukkig slaapt ze nu langer door dan eerst en moesten we er eerst om 1 uur uit en vier uur uit als ze rond 7/8 uur ging slapen. Is dat nu alleen nog om 2 of 4 uur en is ze om 7 uur wakker en gaat ze ook echt dan niet meer slapen. Gelukkig is deze mama best een ochtendmens alleen zelf omkleden en uitgebreid douchen zit er nog niet in tot ze weer even een uurtje gaat slapen rond half negen. We vinden wel een routine zo.

Ook hebben we weer een tripje gemaakt naar het consultatiebureau en is deze kleine dame al niet meer zo klein als ze was en is ze inmiddels 58 cm en 4,6 kilo.

Borstvoeding gaat helaas nog niet zoals het hoort en ik moet ook eerlijk zeggen dat ik wat dat betreft het ook niet meer zo nodig vind. Het kolven gaat als een tierelier binnen 10 minuten staat er een flesje klaar. Ook drinkt Jenna prima uit de fles en heeft ze (tenzij ik paprikachips eet) ook weinig tot geen last van darmkrampjes.

Jenna is inmiddels ook voor het eerst bij opa en oma gebleven en zo konden papa en mama gezellig voor het eerst samen naar een feestje van een vriendin toe, spannend maar ook heel erg genieten!. Daarnaast is deze mama weer goed bezig terug te komen op haar oude conditie en gaat het sporten steeds beter alleen hou ik er wat spierpijn aan over.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s